Diverse evenementen rond NK Beachvolleybal

Schrijf je nu in voor een gratis beachvolleybalclinic en andere evenementen! Voor alle leeftijden! 

Van 21 t/m 23 augustus vindt op het strand van Scheveningen het DELA NK Beachvolleybal plaats. Voorafgaand aan deze nationale topwedstrijden worden er allerlei beachvolleybalclinics georganiseerd in de ‘Haagse beachweek’. 

Clinics beachvolleybal

De clinics worden aangeboden van woensdag 19 t/m vrijdag 21 augustus tussen 09.30 uur en 17.00 uur. De invulling en duur van het programma kan in overleg worden bepaald. Een clinic duurt normaal gesproken 45 minuten tot 1 uur maar voor grote groepen is het ook mogelijk om een dagdeel in te vullen. Tijdens de clinic krijgen de deelnemers (afhankelijk van hun niveau) de basistechnieken en spelregels van beachvolleybal aangeleerd. Uiteindelijk worden alle geoefende technieken in uitvoering gebracht tijdens een afsluitend King of the Court toernooi (lees hieronder meer over King of the Court). 

Lijkt jou dit ook zo leuk? Meld je individueel aan of gezellig met je team! Dit kan je doen door contact op te nemen met Niels van Vliet via niels.vanvliet@denhaag.nl / 06-12114173. 

Bij aanmelden graag het volgende vermelden: 

  • Voorkeur datum en tijd. Bij voorkeur voor een dagdeel dit graag apart vermelden. 
  • Aantal deelnemers en leeftijd van de deelnemers. 

De clinics vinden plaats bij The Hague Beach Stadium, Strandweg 4 in Scheveningen. 

Daarnaast ook nog: 

King of the Court (Den Haag) 

Speel mee en ervaar King of the Court als wedstrijdsport! Op vrijdag 21 augustus van 14.00 tot 17.00 uur organiseert Barefoot Beach Camps in samenwerking met Sportworx en de Nevobo, King of the Court Scheveningen. Leuke, dynamische en uitdagende wedstrijdjes en tevens de perfecte voorbereiding op het NK King of the Court. Deelname kost €25,- per team. 

Schrijf je hier in: http://barefootbeachcamps.nl/kingofthecourt/  

NK King of the Court  

Op 23 augustus wordt het NK King of the Court in Scheveningen gehouden. Alle beachers uit heel Nederland kunnen meedoen! Iedereen krijgt de kans om Nederlands kampioen King of the Court te worden. Win je uiteindelijk het NK, dan ontvang je een wildcard (één ticket per gender) voor het Internationale King of the Court in Utrecht, waar onder andere Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen aan meedoen!  

Schrijf je hier in: https://www.volleybal.nl/beachvolleybal/toernooi/2020-nk-king-of-the-court/algemeen/info

Kaarten voor NK

Kaartjes voor NK Beachvolleybal vind je hier: https://www.eredivisiebeach.nl/dela-nk-beachvolleybal

Vanwege COVID-19 moeten alle tickets gepersonaliseerd worden en kan er maximaal 1 ticket per persoon per dag gekocht worden.
Tickets zijn voor toegang tot het Beach Stadion en voor de bijvelden. Deelnemers van het Summer Beachvolleybal Circuit en het NK King of the Court hebben ook een ticket nodig om het stadion in te kunnen.

  • Vrijdag 21 AUG  (11:00 - 18:30 )  Kwalificatie NK; Gratis toegang, wel registreren!
  • Zeterdag 22 AUG  (9:30 - 18:30) Dag 1 DELA NK Beach; €2,50
  • Zondag 23 AUG ( 9:00 -17:30) Finaledag DELA NK Beach & NK King of the Court; €5,-

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden