Noor (MC1) tweede op NK Beach

Noor Bosscher uit Meisjes C1 is afgelopen zaterdag als tweede geeindigd op het NK Jeugd Beachvolleybal 2020 in de leeftijdscategorie <13

Zaterdag 29 en zondag 30 augustus stond het door corona uitgestelde NK Jeugd Beachvolleybal op het programma. Totaal 128 aangemelde teams stonden klaar om onderling de strijd aan te gaan om de felbegeerde titel: Nederlands kampioen in hun leeftijdscategorie. 

Op zaterdag begon het tweedaagse NK Jeugd Beachvolleybal 2020. Een groot aantal beachkoppels waren afgereisd naar het strand van Scheveningen om onderling de strijd aan te gaan. Wie wordt er Nederlands kampioen beachvolleybal bij de jeugd?

Een samengevoegde poule met jongens en meiden bij de leeftijdscategorie <13 zorgde voor spannende wedstrijden. Uiteindelijk werd de kampioenswedstrijd beslist met een spannende driesetter die gewonnen werd door beachkoppel Saar Meijer/Tess Vonk. Op de tweede plek eindige Marit Eekhof/Noor Boscher en op een keurige derde plek eindige Jet Grooters/Eline Temming.

Na een succesvolle zaterdag gooide de harde wind afgelopen zondag helaas roet in het eten en kon het toernooi in de overige categorieën helaas niet worden afgemaakt.

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden