Deze week distributie spelerskaarten

Deze week worden de spelerskaarten gedistribueerd naar de teams.

Het kostte, mede vanwege het abrupte einde van het afgelopen seizoen een ernorme inspanning om alle spelerskaarten te verzamelen en in de nieuwe mapjes te stoppen.

Dat is nu grotendeels gelukt. De teams die vorig weekend hebben gespeeld hebben hun kaarten als eerste ontvangen. Deze week wordt de rest uitgedeeld. We proberen zoveel mogelijk de mapjes tijdens de trainingen aan de teams te overhandigen.
Wanneer dit niet lukt zullen we ervoor zorgen dat de kaarten vanaf vrijdag in het Kalinko-bakje bij de beheerder van Houtrust liggen. Teams die thuis spelen kunnen ze op de wedstrijddag meteen ophalen. Teams die uit spelen verzamelen doorgaans ook op Houitrust, dus dat moet ook geen probleem zijn.

Niet iedereen zal zijn of haar kaart in het mapje aantreffen. Dat kan diverse oorzaken hebben.

  • Jouw team van vorig jaar heeft de kaarten niet ingeleverd. Probeer daar zelf nog een keer actief achteraan te gaan bij degene die de kaarten in zijn bezit had. Gevonden? Meld dat dan even bij de ledenadministratie.
  • Je komt van een andere vereniging en je had daar nog een geldige spelerskaart. Neem dan contact op met je oude vereniging en vraag je spelerskaart op.
  • Je kaart was verlopen en je hebt geen pasfoto ingeleverd voor je nieuwe kaart. Mail svp een foto naar de ledenadministratie en je kaart wordt aangemaakt. (dit betreft vooral jeugdleden, die echt niet meer op hun foto van 4 jaar geleden leken)
  • Je bent nieuw bij de vereniging of je bent overgestapt van de CMV naar de jeugd (C of N6) en je hebt nog geen foto ingeleverd. Ook voor jou geldt: even een selfie maken en opsturen! 

Wanneer je nog geen geldige spelerskaart hebt kun je probleemloos aan de wedstrijden deelnemen als je een geldig identiteitsbewijs kun tonen.

Succes allemaal!

De ledenadministratie
(ledenadministratie@kalinko.nl)

 

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden