Ook 4-0 winst voor Dames 1

Na een goede voorbereiding en een sterke winst in de nationale beker vorige week tegen 1e divisionist Keistad, startte afgelopen zaterdag de competitie voor Kalinko Dames 1. 

NCV Dames 1 kwam op bezoek maar we hielden de vijf punten thuis. Zowel Lisan als Rianne konden deze week helaas niet laten zien wat ze in huis hebben.

Lisa, Sharon, Kirsten, Iris, Raquel, Sanne en Marit startten de eerste set. Dankzij een sterke service van Lisa en een stabiel aanvalsspel wonnen de meiden de eerste set dik met 25-07.
Nadine kwam in het veld en speelde daarmee haar eerste wedstrijd in het rood. Larissa begon in plaats van Sanne en zorgde er met de rest van het team voor dat deze lijn werd doorgezet.De setstanden van de tweede en de derde set waren respectievelijk 25-12 en 25-04. In de laatste set werd Sharon door Quincy vervangen. Het team speelde goed en er werden gedurende de hele wedstrijd weinig fouten gemaakt. Marjolein, speelster uit dames 2, kreeg in de laatste set ook speeltijd en heeft daarmee haar eerste punten in de tweede divisie gemaakt. Met een aantal mooie services en goed spel sloot zij de wedstrijd af met 25-09 op het scorebord.
Met een sterke overwinning wordt de competitie gestart. Volgende week zaterdag spelen we uit tegen Zaanstad in topsportcentrum De Koog om 17:15.

Marit Boom.

 

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden