Vaardigheidstraining voor scheidsrechters (1e en 2e klasse)

Op 3 oktober organiseren we van 9.00 -12.00 u een vaardigheidstraining voor scheidsrechters. Het volgen van deze training geeft je de bevoegdheid om op 1e en 2e klasse niveau (senioren) wedstrijden te fluiten. De training wordt verzorgd door Peter van der Loo en Leontien van der Bent.

Voor wie?

Iedereen die komend seizoen op eerste en tweede klasse niveau wedstrijden gaat fluiten. Zeker als er in je team nog weinig mensen zijn met een licentie, is het aan te raden om deze training te volgen. Per seniorenteam wordt het dit jaar verplicht gesteld dat 4 leden beschikken over een licentie t/m eerste klasse! Mocht dit in jouw team niet het geval zijn dan moet een aantal leden uit jouw team deelnemen aan deze cursus.

Wat houdt het in?

De training zal ongeveer 3 uur duren (van 9 - 12 uur). Tijdens de training gaan we in de praktijk aan de slag om te oefenen met het fluiten. Je hebt ook de mogelijkheid om specifieke vragen of situaties aan te kaarten. Daarnaast krijg je van elkaar en van de trainers feedback.

Wat moet je voorbereiden?

De focus van de training ligt op de praktijkervaring, en dus niet op spelregels. Het is dan ook de bedoeling dat je van te voren de spelregeltoets maakt als je dit nog niet hebt gedaan.
Dit kun je doen via https://www.volleybalmasterz.nl/. Log in met je nevobo-account als je de toets gaat maken. Omdat we ook echt praktijksituaties gaan oefenen, zal er ook gevolleybald worden door jullie zelf. Trek dus sportkleding en -schoenen aan en neem ook een flesje water mee. Kun je om wat voor reden dan ook niet meedoen? Geef dit dan even door, dan kunnen we daar rekening mee houden. Vergeet ook niet om zelf een fluitje mee te nemen (dit in verband met de hygiëne). Tot slot is het goed om van tevoren vast na te denken over specifieke vragen of situaties die je graag behandeld zou willen zien.

Hoe kan ik me opgeven?

Wil je meedoen? Geef je snel op via dit formulier.

Meer vragen?

Stuur een mailtje naar scheidsrechterscoordinator@kalinko.nl

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden