Net nu we weer binnen de geldende coronaregels begonnen waren met de seniorentrainingen maakte Mark Rutte zojuist bekend dat we helaas per 15 december 2020 weer moeten stoppen met volleyballen.

Tot minimaal 19 januari 2021 kunnen we onze geliefde volleybalsport niet meer uitoefenen, of eraan bijdragen dat andere leden dat kunnen doen. En helaas zal dat misschien na 19 januari ook nog even zo blijven.(update: de lockdown is inmiddels verlengd tot 27 april)

Het is een moeilijke en onzekere tijd.  En als bestuur beseffen we dat het een grote impact heeft op iedereen in onze vereniging. De afgelopen periode hebben we ook veel veerkracht en flexibiliteit gezien. Het bestuur bedankt dan ook alle vrijwilligers voor hun geduld en creativiteit om trainingen en wedstrijden met inachtneming van de protocollen te laten doorgaan. Daarnaast bedanken wij alle spelers voor hun geduld en begrip voor de meest lastige situatie ooit waar wij allen in beland zijn. Samen hopen wij op betere tijden en samen zullen wij overwinnen - dat weten wij als teamsporters als geen ander!

Kijk regelmatig op www.kalinko.nl. Hier zal de Coronacommissie je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Heb je naar aanleiding van deze informatie vragen, stel deze dan aan de coronacommissie via coronacommissie@kalinko.nl.

Graag breng ik de online Pubquiz onder jullie aandacht die onze activiteitencommissie op 2 januari 2021 organiseert. Een Kalinko lichtpuntje om naar uit te kijken in deze tijd. Wij als bestuur doen mee, ik hoop jullie ook. Kijk hier voor meer informatie en geef je bij de activiteitencommissie voor deelname op.

Mede namens het voltallige bestuur van Kalinko wensen wij jullie fijne feestdagen.
Blijf gezond!
Wees lief en let op elkaar.

En op naar een volleybalrijk 2021.

Thijs Mulder,
Voorzitter Kalinko