Dankzij een grote groep geweldige vrijwilligers blijft Kalinko draaien. Elke maand gaan jullie kennis maken met een aantal vrijwilligers. 

Deze eerste keer maken jullie kennis met Nidal en Fleur van de Heren-TC. We willen hiermee jullie laten zien wat er zowel georganiseerd wordt en wie deze geweldige vrijwilligers zijn. Lijkt het je ook leuk om Kalinko te ondersteunen? kijk dan op de vacaturepagina en sluit aan bij een commissie.

Technische commissie heren

Nidal Al Qaq en Fleur Pronk vormen momenteel de Heren-TC bij Kalinko.

Nidal is daarnaast al 6 jaar de teammanager en assistenttrainer van Heren 1. Ook heeft hij de afgelopen 2 jaar Heren 6 getraind, is hij incidenteel scheidsrechter en heeft hij in de afgelopen jaren ook diverse andere teams getraind. In het dagelijks leven is Nidal actief als zelfstandig PR-man in de IT en communicatie. Hij is 54 jaar en als hij in zijn vrije tijd niet in Houtrust is, besteedt hij zijn tijd het liefst als echte chefkok en maakt hij reizen.

Fleur is, naast TC'er, één van de leiders van het jeugdkamp en heeft de afgelopen jaar aan diverse teams training gegeven. Momenteel speelt ze als spelverdeelster in Dames 5. Momenteel is ze bezig met haar afstudeerstage voor haar studie Engineering in Rotterdam. Naast haar activiteiten bij Kalinko, werkt ze bij de zonnebank, zeilt ze graag in Friesland, is ze een echte spelletjesfanaat en houdt ze graag een pizza-avond met haar lieve huisgenoten.

Als de technische commissie van de herenafdeling van Kalinko houden zij zich vooral bezig met de technische zaken rondom de teams. Denk daarbij aan teamindelingen, trainers en trainingsschema’s. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook bezig met hoe de mannen zich bewegen binnen het team en wat hun behoeften zijn.

Hoelang zitten jullie al in de commissie en hoe bevalt het?

Nidal is inmiddels 3 jaar lid van de Heren TC, waarvan de laatste 1,5 jaar gesterkt door Fleur.

Nidal: “Fleur is een hele fijne partner om mee samen te werken. Fleur is heel enthousiast en vol met positieve energie.”

Fleur: “Nidal is een man vol liefde voor de vereniging, dat is te merken aan de vele uren die hij in zijn verenigingswerk steekt en de passie waarmee hij die uren vult.”

Hoeveel tijd zijn jullie aan de commissie kwijt?

Verschilt door het jaar heen! Aan het begin en het eind van het jaar is het vaak wat meer werk dan in het tussenstuk. Wel kijken we beide graag af en toe naar een wedstrijdje van de herenteams. Zo blijven we een beetje op de hoogte en kunnen we wat gezelligheid in de sporthal meepikken. (Hopen dat het snel weer mag!!)

Welk Kalinkolid vind jij dat ook wel in een commissie zou kunnen? En welke commissie zou dit zijn?

Nidal: Ik vind dat iedereen een taak moet kiezen die goed bij hem past, samen kunnen we beter doen voor de vereniging.

Fleur: Hoe meer handjes, hoe minder werk het is! Veel taken zien er op het eerste gezicht pittiger uit dan dat ze zijn. Laat dat je niet afschrikken om je steentje bij te dragen aan de vereniging.  Daarnaast wil ik graag Claire Rooth nomineren om een fanclub op te richten voor Dames 5 als ze niet bij ons blijft spelen komend jaar.

Welke andere commissie of vrijwilliger zou jij in het zonnetje willen zetten? En welke vraag zou je de commissie/vrijwilliger willen stellen?

Nidal: Peter Geval! Die is al jaren goed bezig, werkt hard voor de vereniging en is heel betrokken. Die zou ik willen in het zonnetje zetten.

Fleur: Zoveel mensen!! Ard en Lars voor het trainen ons lieftallige team, Frans voor de amazing update van de site, de activiteitencommissie voor het organiseren van de pubquiz in coronatijd, de communicatiecommissie voor dit awesome interview en alle mensen die Kalinko maken tot wat het is.

Dikke virtuele knuffel van de Heren TC partnersssssss