In de rubriek "vrijwilliger in het zonnetje" is het de beurt aan de activiteitencommissie

1. Waar zorgt jouw commissie voor?

Als activiteitencommissie zorgen we, zoals de naam al doet suggereren, voor de activiteiten. Hierbij kan je denken aan feestjes, pubquizzen, het verenigingsweekend en natuurlijk het aanstaande lustrum.

2. Wat doe jij in de commissie?

De taakverdeling verandert per evenement. We bepalen gezamenlijk hoe we iets aanpakken en wat daarin ieders taak is. Het is dus erg afwisselend.

3. Waarom doe je deze commissie?

Het is belangrijk dat iedereen zijn/haar bijdrage levert aan de vereniging. De oude activiteitencommissie heeft ons gevraagd, omdat zij vertrouwen hadden in onze kennis (en ervaring ?) op dit vlak.

4. Hoe lang doe je deze commissie al?

Maarten, Kirsten en Lisan zitten al 2 seizoenen in de activiteitencommissie en Robin sinds dit seizoen.

5. Hoeveel tijd ben je ermee kwijt?

Momenteel is het erg rustig vanwege corona. Normaal zijn we zo'n 1 uur per week bezig. Dit wordt iets meer naarmate er een evenement aankomt.

6. Welk kalinko lid vind jij dat ook wel in een commissie zou kunnen? En welke commissie zou dit zijn?

Eigenlijk zou iedereen wel een vrijwilligerstaak op kunnen pakken. Het is een kleine moeite en je moet er natuurlijk ook iets gezelligs van maken. Wij drinken regelmatig een biertje tijdens een overleg en dan is het hartstikke gezellig!

7. Welke andere commissie of vrijwilliger zou jij in het zonnetje willen zetten? En welke vraag zou je de commissie/vrijwilliger willen stellen?

Ja, wie niet! We vinden het natuurlijk tof dat er zoveel mensen zich inzetten voor de vereniging. Als we iemand moeten kiezen, zouden we graag communicatie- en bestuurslid Iris Verheul en onze pubquiz host Mathèl Smit in het zonnetje willen zetten. Tot slot willen we natuurlijk de Bangaboys bedanken voor de musicale ondersteuning tijdens de feestjes!

Wie zijn de leden van deze commissie?

He! Ik ben Maarten Schuurman 31 jaar en volleybal nu zo'n 3 jaar bij Kalinko heren 1. Evenementen zijn voor mij zowel een hobby als werk. Van kleins af aan ben ik al bezig met muziek, licht, geluid en evenementen. Op dit moment werk ik als project manager bij Unlimited Productions en produceer evenementen in Nederland en het buitenland. Naast mijn werk (wat eigenlijk ook een passie voor mij is) ben ik sinds dit jaar gestart met kitesurfen en sla ik af en toe een balletje op het strand.

Hoi, ik ben Robin Hooijmans en speel nu 2 seizoenen bij Kalinko heren 3 als diagonaal of libero. Ik ben sinds dit seizoen bij de activiteitencommissie gegaan omdat ik van jongs af aan al met evenementen bezig ben geweest. Ik heb lang mijn eigen bedrijf gehad in de licht en geluid sector waarbij ik ook regelmatig als DJ werkte. Inmiddels ben ik 29 jaar en ben ik mede-eigenaar van een bedrijf dat werkzaam is in de hydraulische aandrijftechniek. Daar neem ik het stokje over van mijn vader die het bedrijf heeft opgericht. In mijn vrije tijd volleybal of beachvolleybal ik graag. Ook ben ik altijd te paaien voor een potje tennis, een middagje bbq'en of een biertje op het terras.

Ik ben Lisan Cosman, 24 jaar en volleybal al sinds mijn 5e (met 2 tussenjaartjes) bij Kalinko. Ik werk als juf en ben daarnaast graag actief bezig (vooral beachvolleybal, fitness en sinds kort kitesurfen). De activiteiten van Kalinko zijn altijd iets waar ik erg naar uitkijk. Het is dan ook leuk om ervoor te kunnen zorgen dat er genoeg van deze georganiseerd worden en we hiermee iedereen enthousiast kunnen maken om zoveel mogelijk activiteiten aanwezig te zijn!

Hallo! Mijn naam is Kirsten Moll en ik ben 24 jaar. Ik ben op mijn 6e begonnen bij de mini’s van Kalinko. Op mijn 15e heb ik een tijdje bij andere volleybalverenigingen gespeeld, maar de afgelopen 5 jaar speel ik weer met veel plezier bij Kalinko dames 1. Tussen de zaalseizoenen in volleybal ik graag door op het strand. Ik heb mijn fysiotherapie diploma en ben op dit moment bezig met het afronden van mijn master bewegingswetenschappen. Daarnaast werk ik als onderwijs- en onderzoeksmedewerker op de VU afdeling ontwikkelingspedagogiek. Naast het (beach)volleyballen, studeren en werken zorg ik dat ik genoeg tijd heb om series te bingen, met vrienden af te spreken en, als corona het toelaat, op reis te gaan.