Maak kennis met onze scheidsrechterscoördinatoren

Wij zijn Luna en Josine, 22 en 27 jaar oud en spelen allebei in het leukste team van Kalinko: Dames 5.
Naast volleyballen in de sporthal komen we elkaar tegen in het water tijdens het surfen, en hopen we snel weer met het hele team drankjes te drinken.

Samen zijn wij sinds het begin van het seizoen 2020/2021 scheidsrechterscoördinatoren van Kalinko. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat Kalinko genoeg scheidsrechters op regioniveau aanlevert, en dat we binnen de vereniging genoeg leden hebben die kunnen fluiten op verschillende niveaus.
Vorig jaar hebben we dan ook een scheidsrechtervaardigheidstraining georganiseerd, waardoor een stuk meer mensen tot en met eerste klasse mogen fluiten. Deze functie als coördinatoren kunnen we goed combineren met ons drukke werkende/studerende bestaan. Er zijn afwisselende perioden qua hoeveelheid werk we aan deze taak hebben, maar meer dan een paar uurtjes per week zijn we er nooit aan kwijt.
We kunnen de taken lekker verdelen omdat we met zijn tweetjes dit doen en houden het hierdoor ook prima overzichtelijk. Het is leuk om op deze manier iets voor de vereniging te doen en we leren veel over de wondere wereld van de scheidsrechters.

We zouden dan ook zeker iedereen aanraden om een vrijwilligersfunctie op te pakken binnen onze mooie vereniging! Verder vinden wij als nieuwe vrijwilligers dat alle commissies en vrijwilligers even in het zonnetje gezet mogen worden. Sommige hiervan zijn al jaren bezig voor de vereniging en dat waarderen we enorm.
Leuk dat wij nu zelf daar ook een deel van uitmaken. Hopelijk zien we iedereen volgend seizoen (ook als scheidsrechters) weer shinen in de sporthal!

Blijf vooral gezond 😊