Wij zijn Emily Schonk en Dilan Aydin. Wij zijn het jonge bloed tussen de vrijwilligers van de vereniging. 

Emily is nu 18, bijna 19 en Dilan is nu 17, bijna 18. Onze rol in de JTC is met name de verantwoordelijk over de gehele N6. Dit vinden wij erg leuk, omdat je de de toekomstige talentvolle spelers van de vereniging zien binnenstromen. Ook is het altijd erg gezellig met de meiden, (en komend jaar dan ook eindelijk jongens) van deze leeftijd. Naast volleybal doen we ook andere dingen in ons leven, zoals werken in je lokale supermarkt tot aan drankjes serveren op het strand of je kunt ons tegenkomen op het strand of in de zaal als we volleybaltraining geven. Verder zitten wij natuurlijk ook nog op school. We zitten momenteel beiden in ons eindexamenjaar en gaan volgend jaar studeren. Dilan gaat Econometrie & Operationele Research studeren in Rotterdam. Emily weet nog niet zeker welke studie zij gaat doen, hopelijk wordt ze toegelaten in Antwerpen voor de studie Geneeskunde.

 

Wij maken deel uit van de JTC, oftewel de jeugd technische commissie. Als JTC lid heb je een hele hoop taken. Voorbeelden hiervan zijn het kijken naar de nieuwe aanmeldingen van leden en zorgen dat zij een plekje krijgen in een team van hun niveau, nieuwe teamindelingen en trainingsschema maken aan het eind van het seizoen en vragen beantwoorden als deze er zijn vanuit de spelers en/of ouders.

Wij zijn lid geworden van de JTC, omdat we vonden dat er bepaalde dingen geregeld werden waar wij niet achter stonden. We wilden de vereniging graag helpen en proberen te verbeteren. We wilden ook het perspectief van een jeugdlid zelf erbij, aangezien dit nooit het geval is geweest. Hoe wil je praten over een jeugd, terwijl de jeugd er zelf niet bij betrokken is? Daar wilden wij verandering in brengen! We zijn lid van de JTC sinds het seizoen 2019/2020.

Normaal gesproken hadden we elke maand een vergadering gehad. Dit is een beetje veranderd sinds corona er is. Aangezien alles is stilgelegd was er weinig voor ons als jtc om te bespreken. Nu zijn we wel weer volop bezig met de nieuwe teamindelingen en het trainingsschema, wat normaal gezellig met koffie, thee en gebak ging moet dit nu bijna altijd via een teams meeting. We hopen dat we snel elkaar weer in het echt kunnen treffen.

Wij zouden het leuk vinden als Lars Daniëls in onze commissie zou komen. Hij heeft altijd een goed doordachte mening klaar en  hij is niet bang is om deze te delen. Hierdoor kan hij dus eigenlijk net zo goed ook gewoon in de JTC :)

Wij willen twee vrijwilligers in het zonnetje zetten, namelijk Kees Roos en Ans de Graag. Wij willen hun in het zonnetje zetten, omdat ze echt de liefste personen ooit zijn. Ze staan altijd voor ons klaar en ze zijn altijd in voor een gezellig praatje. Wat zij het liefste doen is in de hal staan en lekker training geven aan de jeugd, maar afgelopen jaar was dit niet van lange duur ivm corona. We hopen dat zij, net als iedereen gewoon, vanaf september weer lekker in de hal kan staan.

Kusjes Emily en Dilan xxxxx