Gisteravond hebben Helga en Elze van de materiaalcommissie 48 nieuwe ballen afgeleverd bij sporthal Houtrust. Deze ballen blijven permanent in de hal. 

De ballen (8 tassen met 6 gala-ballen) zijn te vinden in de rechterkast die netjes is opgeruimd. 

Vanaf deze week hoeven teams dus geen ballen meer mee te nemen naar de trainingen en wedstrijden in  Houtrust

De voordelen:

  • Geen gesleep meer met ballentassen van en naar de trainingen en thuiswedstrijden.
  • Er zijn altijd ruim voldoende ballen van goede kwaliteit.
  • Service naar de bezoekende teams bij onze thuiswedstrijden. Zij maken ook gebruik van de Kalinko-ballen bij het inspelen. 

Afspraken rond het gebruik van de ballen in sporthal Houtrust

Graag spreken we het volgende af:

  • Per veld kan de trainer / coach 2 tassen met 6 ballen gebruiken voor de training. De sleutel van de materiaalkast kan worden opgehaald en teruggebracht bij de zaalbeheerder.
  • Aan het einde van de trainingsavond moeten alle ballen (8 tassen * 6 stuks = 48 ballen) worden teruggeplaatst in de tassen. De tassen worden vervolgens weer opgeruimd op de aangegeven plek in de rechtermateriaalkast.
  • De trainers zijn ervoor verantwoordelijk dat alle ballen aan het einde van de avond zijn teruggeplaatst in de afgesloten kast en dat de sleutel is teruggeven  aan de zaalbeheerder.
  • Bij de thuiswedstrijden geldt dezelfde procedure. De zaaldienst is dan verantwoordelijk voor het terugplaatsen van de ballen in de tassen en het afsluiten van de materiaalkast.
  • Bezoekende teams bij onze thuiswedstrijden wordt verzocht hun eigen ballentassen thuis te laten (in ieder geval niet te openen). Zij maken bij het inspelen ook gebruik van de Kalinko-ballen. De zaaldienst en de Kalinko-coaches wijzen de bezoekende teams hierop.

Ballen bij de uitwedstrijden

Voor de uitwedstrijden krijgt elk team één tas met ballen. Deze tas met ballen hoeft dus nooit meegenomen te worden naar de trainingen / thuiswedstrijden. Deze ballen zijn aan het begin van het seizoen uitgereikt aan de teams en worden aan het eind van het seizoen weer ingenomen door de materiaalcommissie.

Heb jij / heeft jouw team nog meerdere ballentassen (meer dan één tas) in het bezit? Meld dit dan even bij de materiaalcommissie zodat deze ballen kunnen worden ingezameld.

Ballen in sporthal Gaslaan

Ook de Gaslaan wordt binnenkort van ballen voorzien die daar permanent blijven. Hierbij zullen dezelfde gebruiksregels gaan gelden. Wanneer de ballentassen in sporthal Gaslaan geleverd zijn, zullen wij dit melden op de website.

Vragen?

Stel deze dan aan de materiaalcommissie (materiaalbeheer@kalinko.nl).