Afgelopen weekend was het een gezellig weekend in sporthal Houtrust. Dit keer had de zaaldienstcommissie zelf een zaaldienst samen met MA4 en MC5. 

Toen we aankwamen in Sporthal Houtrust waren de thuisspelende teams, een aantal ouders en trainers/coaches al aan het helpen met het opzetten van de velden. Een goed voorbeeld voor alle teams! 

Voor de N6-wedstrijd moest er ook een extra lijn worden geplakt. Er staan al mooie vierkantjes (met dank aan Alfio), die je kan gebruiken bij het afplakken.  Kijk nog even naar de foto, dan zie je waar je ze kan vinden.

Een aantal meiden van MA4 ging deze dag voor het eerst een N6-wedstrijd fluiten. Super stoer en de meiden hebben dit heel goed gedaan. Trainer/coach Ralph was ook aanwezig om de meiden hierbij te helpen. Fluiten is leuk, maar toch ook altijd een beetje spannend, dus als er iemand naast je staat, die je nog extra tips geeft en je eventueel iets aan kan vragen, is dat natuurlijk heel fijn. Ralph bedankt hiervoor!

Ook deze dag ging een aantal ouders de vuurdoop aan. Ze gingen voor het eerst een wedstrijd fluiten. Omdat nog niet alle teams ouders hebben opgegeven of de spelregeltoets hebben gedaan, zijn er voor de komende maand nog back-ups vanuit de zaaldienst. Dit kwam mooi uit, want hierdoor konden de ouders ook geholpen worden. Wel zelf op de bok, maar met een tweede scheids van de zaaldienst erbij. Hierdoor kun je goed de tekens samen oefenen en kun je elkaar helpen en tijdens de time outs en set wissels vragen stellen!

Voor alle ouders, die binnenkort de vuurdoop aangaan, vraag hulp aan de zaaldienst. En uiteraard andersom ook. Heb je zaaldienst, vraag welke ouder er gaat fluiten en bied je hulp aan. 

Al met al een geslaagde zaaldienst met enthousiaste fluiters! Bij deze, meldt u allemaal aan (zaaldienst@kalinko.nl), want het is heel leuk om te doen. Vele handen maken licht werk!

Er is een scheidsrechterscursus op zaterdag 30 oktober (19.00-21.00 uur) Aanmelden kan via www.kalinko.nl/cursus