Elke maand presenteren we via deze rubriek de tussenstand van de vrijwilligerspunten per team. 

Speciaal voor de teams die het heel erg goed doen, maar ook voor de teams die een duwtje in de rug goed kunnen gebruiken. Maak je borst maar nat dus! 

Senioren

Dames 5, Shined!

Deze speciale eerste keer van de rubriek staat het team met de meeste punten vanaf de start van het seizoen al bovenaan. En dat is presteren. Dat betekent namelijk dat zij al veel voor de vereniging deden. Met 180 punten scoren zij 2,25 keer de norm. Bedankt voor jullie enthousiaste inzet voor het bestaan van volleybalvereniging Kalinko!

Heren 5 & 6, Shame…

Nou heren, daar is nog werk aan de winkel. Hebben jullie al eens gekeken naar de vrijwilligerspagina? Hier staan wat functies die jullie vast interesseren. Een uurtje hier en daar voor de club, voor de leden en voor het bestaan van volleybalvereniging Kalinko! Onder leiding van Nidal & Joni moet dit komende tijd wel goedkomen, toch?

Jeugd

MA2, Shined!

Niets dan complimenten voor Meisjes A2. Een prachtige score laat zien dat jullie begrijpen hoe het werkt. Hart voor de vereniging en nog wat leren ook, een prachtige combinatie. Met 140 punten staan jullie bovenaan in de vrijwilligerspunten-categorie Jeugd. Bedankt voor jullie enthousiaste inzet voor het bestaan van volleybalvereniging Kalinko!

JB1 & JB2, Shame…

Een gezamenlijk puntenaantal van 5… Onze Jongens B moeten toch echt aan de bak buiten het veld. Zorg dat je een taak oppakt die jullie leuk lijkt jongens. Assisteren bij trainingen, hulp aan een van onze bestuursleden of misschien al een scheidsrechter die wil fluiten? De mogelijkheden zijn er in ieder geval. Neem eens een kijkje op onze vrijwilligerspagina. Er zit vast wat tussen voor jullie! Gerard & Dmitrijs, Shinka & Ivo, helpen jullie de mannen een handje?

Het detailoverzicht van de punten per team vind je hier.