We zijn op zoek naar een paar enthousiastelingen die willen helpen brainstormen over de inrichting van de sponsorcommissie. 

Tijdens deze brainstorm willen we een menukaart formuleren. voor de verschillende sponsoropties en hoe we aan (nieuwe) sponsoren kunnen komen.

Het brainstormgroepje bestaat al uit Ard Pronk (bestuur), Frank Pronk (penningmeester), Iris Verheul (voorzitter communicatiecommissie), Bart en Mathel (communicatiecommissie) en Richard Kolk (ouder van verenigingslid).

We zijn nog op zoek naar 3 anderen die willen helpen met het genereren van meer inkomsten voor de vereniging.

De brainstorm zal plaatsvinden in juni, de definitieve datum staat niet vast. Dit zal in overleg gaan met alle aanwezigen. Opties zouden kunnen zijn:

  • donderdagavond 2 juni
  • woensdagavond 8 juni
  • maandagavond 13 juni
  • dinsdagavond 21 juni

Op dit moment is er geen actieve sponsorcommissie en daardoor lopen wij geld mis. Geld dat wij hard nodig hebben voor (opgeleide) trainers, meer materiaal en activiteiten. Het is dus belangrijk dat we vanaf seizoen 2022-2023 daar weer aandacht aan gaan besteden met een aantal Kalinkoleden.

Zou jij (samen met een teamgenoot) willen helpen? Meld je snel aan door te mailen naar communicatie@kalinko.nl en je bent dan ook meteen welkom bij de jaarlijkse vrijwilligers-BBQ op 11 juni.