Met spanning werd uitgekeken naar de voorlopige poule-indelingen en opeens was die daar.. Het eerste damesteam van Kalinko  promoveert naar de 1ste divisie! 

Na dit hele vreemde volleybaljaar is dat wel een geweldig cadeau, waar we 2 jaar naar uitgekeken hebben.

Het team, wat al een aantal jaar voor een groot deel ongewijzigd was, zal het komende seizoen wel enige veranderingen ondergaan. Zo hebben we ondertussen vanwege diverse redenen afscheid moeten nemen van Marjolein Pronk, Lisan Cosman, Marit Boom, Rianne van der Stelt en Larissa Masselink. Heel veel dank meiden voor al jullie inzet, motivatie, gezelligheid en teamgeest!
Degene met wie we de stap naar de 1ste divisie gaan maken zijn dan Sharon Vis, Nienke Snelting, Iris Verheul, Lisa van de Gevel, Alinda Dersjant, Kirsten Moll en Sanne van Rijn.

Heel blij zijn we met de komst van Elena Ciobotaru uit Dames 2. Tevens komen over vanaf Thor Sanne de Rooij en van Switch Evelien Haaksman. Vanuit het zonnige Barcelona zal vanaf augustus in Den Haag gaan studeren Julia Muñoz Sanroma. Een speelster die alle Spaanse nationale jeugdselecties doorlopen heeft (<16 en <17) en nu gaat aansluiten bij Kalinko. Tevens zullen Anouk Noorlander en Noor Bosscher een dubbelrol gaan spelen in Dames 2 en Dames 1.

De enige open plek die we nog graag willen invullen is de spelverdeling, naast Evelien. Dus als je in de buurt van Den Haag woont en wilt aansluiten bij dit team, meld je dan aan via het emailadres tcdames@kalinko.nl of stuur een bericht naar Andre van Leeuwen.