Sponsoring

Presteren doe je niet alleen. Kalinko was hier bij de oprichting in 1971 al achter. Kalinko is namelijk ontstaan uit een fusie tussen twee verenigingen.

Tegenwoordig is Kalinko uitgegroeid tot één van de grootste verenigingen van Nederland (top 10 volgens de Nederlandse Volleybal Bond) en het ledenaantal zit nog steeds in de lift. Na het WK Beachvolleybal en het EK Volleybal in eigen land in 2015 is volleybal ‘hot’ en Kalinko weet hiervan te profiteren.

Om zowel sportief als financieel aan de doelstellingen te kunnen blijven voldoen is Kalinko altijd op zoek naar nieuwe partners waarmee Kalinko kan samenwerken en die samen met Kalinko willen bouwen aan een sportklimaat waarin de sporters kunnen presteren en de partner gezien zal worden in de hele regio.

Wilt u met uw onderneming de vereniging steunen dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor.

 1. Hoofdsponsorschap
 2. Teamsponsor
 3. Reclamevlaggen (Beach flags)
 4. Projectsponsoring: Beachtoernooi, Jeugdkamp, etc.
 5. Wedstrijdbalsponsoring
 6. Maatwerk mogelijkheden

Ongeacht het gekozen pakket, biedt sponsoring van Kalinko de volgende voordelen:

 • Een zeer groot bereik onder de 540 leden (en de ouders van de leden)
 • Regelmatig exposure in traditionele én online media
 • Exposure op een druk bezochte website
 • Betrokkenheid bij een bloeiende vereniging

Mocht u na het lezen van onderstaande nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via e-mail.

Hoofdsponsor

Bij een hoofdsponsorschap hoort naam verbintenis voor minimaal één van de prestatieteams (Dames 1, Heren 1, Jongens A1, Meisjes A1) maar meer kan natuurlijk altijd. Dit houdt in dat de naam van dit team officieel aangepast zal worden bij de bond. Hierdoor zal de naam in alle overzichten en in de media bijvoorbeeld zijn: ‘ABC Logistics/Kalinko Dames 1’.

Hiernaast zal de naam van uw onderneming prominent aanwezig zijn op de Kalinko-website, de clubtenues, trainingspakken, tassen, etc. en zullen er reclamevlaggen (beach flags) geproduceerd worden.

Het hoofdsponsorschap betreft een pakket voor 2 of 3 jaar.

Teamsponsor

Dit betreft een pakket voor sponsoring van een senioren- of jeugdteam (m.u.v. Heren 1 en Dames 1). Het team zal worden voorzien van een Kalinko-tenue (shirt en broekje) met reclame-uitingen op het shirt.

Aanvullende mogelijkheden zijn:

 • Exposure op de druk bezochte website (met doorverwijzende link)
 • Reclamevlaggen (beach flags)
 • Additionele kleding (inspeelshirts, trainingspakken, tassen, sokken, etc.)

Informeer voor mogelijkheden door ons een e-mail te sturen.

Reclamevlaggen

Op wedstrijddagen zullen er beach flags met reclame-uitingen in sporthal Houtrust te vinden zijn. Dit dynamische alternatief op statische boardingpanelen zorgt voor een leuke aankleding van de hal met uw bedrijfslogo.

Informeer voor mogelijkheden door ons een e-mail te sturen.

Wedstrijdbalsponsoring

Tegen een bescheiden prijs is het mogelijk uw naam te verbinden aan de wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd van Kalinko Heren en/of Dames 1. Rechts-bovenaan de homepage van Kalinko.nl zal het logo van uw bedrijf vervolgens te zien zijn tot de volgende thuiswedstrijd.

Maatwerk mogelijkheden

In nauw overleg met de sponsorcommissie zijn er diverse maatwerkmogelijkheden. Te denken valt aan promotionele acties op social media, tijdens speciale evenementen of andere reclame-uitingen welke niet eerder zijn genoemd. Heeft u leuke ideeën? Stuur ons een e-mail, wij staan overal voor open!

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden