Zin om (weer eens) een volleyballetje te slaan? Meld je aan bij de Kalinko Recreanten!
 
Kalinko heeft een recreantenafdeling van bijna 70 volleyballers, variërend in leeftijd van 25 tot 70 jaar. 
Het merendeel van de recreanten heeft in het (soms verre) verleden eerder gevolleybald en speelt nu recreatief omdat het zo’n leuke sport is en we spelen voor de gezelligheid. Maar er zijn ook recreanten die bij de recreanten beginnen met volleyballen. 
Op woensdagavond tussen 19.30 en 21.15 uur is er een algemene recreantengroep waar je heel laagdrempelig eens een kijkje kan komen nemen. Daar worden soms een aantal trainingsoefeningen gedaan, maar de meeste tijd wordt besteed aan het spelen van partijtjes, waar je zo aan mee kunt doen.
 
Ook is de mogelijkheid om te bekijken of je interesse hebt om in een van de recreantenteams mee te draaien. De recreantenteams spelen op vier verschillende niveaus. Afhankelijk van de trainingstijden en niveaus combineren we de trainingen van enkele teams.  
Vijf recreantenteams zijn gemengd van samenstelling en spelen in het seizoen 2018-2019 in de competitie Haaglanden Mix, dus altijd dicht bij huis. Het zesde team speelt in de Haaglanden Damescompetitie.
Verspreid over het seizoen spelen de teams 12 tot 14 wedstrijden altijd door de week.
 
 
Heb je zin om weer eens een balletje te slaan? Neem dan contact op met de recreantencoördinator via recreanten@kalinko.nl