De ouders hebben lang naar deze wedstijd uitgekeken, eindelijk konden zij hun krachten meten tegen hun knappe dochters. 

Gedurende het jaar konden de ouders vol trots de progressie zien van de N6-1 en N6-2 en hebben kunnen genieten van mooie wedstrijden in de competitie. Er was vooraf wel enige zorg bij de ouders of ze wel opgewassen zouden zijn tegen hun kroost.

De eerste set was erg spannend en werd nipt gewonnen door de ouders (24-26). De dochters moedigden elkaar hoorbaar en enthousiast aan en bij de ouders was de spanning voelbaar. Het spel ging gelijk op en de opluchting was dan ook groot bij de ouders toen de eerste set veilig over de streep werd getrokken.

In de tweede set leken de dochters wat aangeslagen en deze set ging eigenlijk vrij gemakkelijk naar de ouders (14-25). Waren de zorgen vooraf bij de ouders dan toch onterecht geweest? Het leek wel of hun dochters nog teveel bezig waren met het verlies van de eerste set. Het was merkbaar stiller in het ‘dochters-kamp’. Met een comfortabele 0-2 voorsprong konden de ouders rusten voor een korte break.

In de derde set herpakten de dochters zich uitstekend. Er was weer het gebruikelijke enthousiasme in het dochter team en bij de ouders ontstond tijdens de wedstrijd steeds meer discussie over het strijdplan. Wat opviel waren de mooie combinaties bij de dochters, de lepe balletjes over het net en de goede services (25-20), nog wel 1-2 achter in sets.

Het was inmiddels 18:50 en de ouders hoopten op het eindsignaal van trainer Kees. Zo zou de overwinning van 1-2 in sets veilig worden gesteld. Helaas voor de ouders kwam er nog een vierde set aan.

De ouders kregen in de vierde set alle hoeken van het volleybal veld te zien. De opluchting was dan ook groot toen het 19:00 uur was en Kees een einde maakte aan de 4e set. Deze was ruim gewonnen door de dochters en zo werd de eindstand in sets 2-2. Voor de ouders gezien het spelbeeld in set 4 een opluchting.

Dames, trainers, langs deze weg willen we jullie bedanken voor het afgelopen seizoen! We hebben genoten van het mooie spel en de gezelligheid. Ga zo door en we verheugen ons alweer op het volgende seizoen!

Meer foto's vind je in dit album.