Op zaterdag 23 april speelde Dames 1 een uitwedstrijd tegen VTC Woerden, de op één na laatste wedstrijd van het seizoen.
Onder leiding van Coach Lisa begonnen we de eerste set met een 5-0 achterstand. Gelukkig konden we ons herpakken en werd het weer 5-5 in een serves beurt. Vanaf dat moment pakte we ons spel weer op. Met ook nog een lange servicereeks van Rianne kwamen we op een eindstand van 14-25.

Voordat set twee begon hebben de mannen van Vives geholpen met het vullen van de bidons. Ze waren ook zeer geïnteresseerd in wie van de speelsters nog single was binnen het team.
De tweede set gingen we gelijk op tot 8-8. Marit had prachtige aanvallen en scoorde zo een aantal punten. Deze set wonnen we uiteindelijk met 17-25.
 
In de derde set hadden we niet helemaal meer de controle. Het lukte ons niet om de prikballen van Woerden op te rapen. Na een voetfout en opstellingsfout kwam Woerden op een 23-21 voorsprong. We hebben alles op alles gezet en de set met 23-25 gewonnen. De laatste twee punten werden gescoord door prachtige aanvallen van Alinda.
 
In set 4 bleven we gelijk opgaan. Wel konden we een voorsprong behouden van een aantal puntjes en hebben zo de set binnengehaald met 22-25. Daarmee was de eindstand 4-0.
 
Er staat nog é╬n thuiswedstrijd op het programma, tegen Vives. Hier strijden we om de tweede plek. Beide teams staan nu gelijk in de poule met 74 punten.
Deze wedstrijd stond gepland voor aanstaande zaterdag. Of en zo ja, wanneer de wedstrijd nu wordt gespeeld is nog niet bekend.

Sharon