Na een paar weekjes puzzelen is er een (voorlopige) teamindeling voor senioren- en jeugdteams voor volgend seizoen opgesteld. 

We willen hier nadrukkelijk bij aantekenen dat het hier een voorlopige indeling betreft omdat de mogelijkheid bestaat dat er zich in de vakantieperiode nog nieuwe leden aanmelden en tegelijkertijd bestaat de mogelijkheid voor huidige leden om tot 1 juli a.s. het lidmaatschap te beëindigen.

Zoals elk jaar was het weer geen gemakkelijke taak om met alle wensen rekening te houden, dus naast (hopelijk) vreugde over de indeling zal er ook ongetwijfeld in een aantal gevallen sprake zijn van teleurstellingen. Ook het trainingsschema zal deze of gene minder goed bevallen. Ook het opstellen van dit schema was niet gemakkelijk. Dat werd mede veroorzaakt door het helaas zeer beperkte aantal beschikbare trainers. Uiteraard is bij het trainingsschema zoveel mogelijk rekening gehouden met de wens van trainers om op dezelfde avond trainen te geven waarop de betreffende trainer/trainster zelf traint. Dat is in de meeste gevallen gelukt.

De lijstjes

Voorlopige teamindeling Dames
Voorlopige teamindeling Heren
Voorlopige teamindeling Recreanten
Voorlopige teamindeling Meisjes ABC
Voorlopige teamindeling Jongens ABC
Voorlopige teamindeling CMV N6
Voorlopige groepsindeling CMV 2-5 en Speeltuin

Trainingsschema

Het gehele trainingsschema kun je hier bekijken.

Lege plekken

Zoals jullie tijdens de bestudering van de opstellingen en het trainingsschema kunnen zien is er hier en daar nog ruimte beschikbaar voor nieuwe spelers en speelsters, terwijl tegelijkertijd ook nog niet voor elk team een trainer/trainster is gevonden. Voor wat betreft de ruimte voor nieuwe spelers en speelsters kunnen we melden dat er nog diverse aanmeldingen zijn van nieuwe spelers en speelsters. Deze spelers en speelsters hebben we nog niet allemaal in actie kunnen zien en daarom hebben we ze nog niet in kunnen delen in een team. Na de eerste weken trainen, zullen we deze spelers en speelsters alsnog proberen te plaatsen in een team dat past bij hun niveau.

Voor wat betreft de vacatures bij trainers is de technische commissie nog druk bezig met het benaderen van kandidaten, maar het zou héééΔΊ  fijn zijn als mensen zich spontaan aanmelden!

Mis je jezelf in de lijstjes?

We hebben alles diverse malen gecontroleerd, maar er kan natuurlijk altijd iets fout zijn gegaan. Kun je jezelf niet vinden, terwijl je wel wilt blijven volleyballen, stuur dan een mailtje naar 'jouw' TC-vertegenwoordiging:

Dames: damestckalinko.nl
Heren: herentc@kalinko.nl
Recreanten: recreanten@kalinko.nl
Jeugd (incl. N6) jeugd@kalinko.nl
CMV (incl  sspeeltuin) cmv@kalinko.nl

Verzoek van de ledenadministratie

Als je jezelf in deze lijstjes ziet staan en je was van plan volgend jaar niet meer voor Kalinko te volleyballen, meld dit dan voor 1 juli via ledenadministratie@kalinko.nl 
Bij opzeggingen na deze datum wordt contributie voor het komende seizoen in rekening gebracht. Opzeggingen via de trainer of mondelinge opzeggingen worden als niet geldig beschouwd.

Tot slot

Rest ons een ieder een hele fijne vakantie toe te wensen. De trainingen starten weer in de week van 22 augustus. Hopelijk zien we jullie daar weer gezond en wel verschijnen.

 

De Technische Commissie