Welkom bij Volleybalvereniging Kalinko

Volleybalvereniging Kalinko is de Volleybalvereniging van Den Haag en Scheveningen. We bieden volleybal aan voor alle leeftijden en alle niveaus, van recreant tot prestatiesport. We hebben bijna 600 leden in de leeftijd van 4 t/m 70 jaar. Daarbij hebben we een jeugdafdeling, recreanten en senioren.

Onze thuishal is sporthal Houtrust aan de Laan van Poot 22, maar we trainen ook veel in sporthal Gaslaan (Gaslaan 200) en soms in gymzalen in de buurt. Ons seizoen loopt van eind augustus tot eind april. Op vrijdagavond (19:00 – 23:00 uur) en zaterdag (12:30 – 18:00 uur) zijn onze wedstrijden in sporthal Houtrust. Je bent altijd welkom om daar te komen kijken.  

Volleybalvereniging Kalinko staat voor plezier, prestatie, veiligheid en sportiviteit. Van onze leden verwachten we dat ze deze kernwaarden respecteren en naleven tijdens het volleyballen.

Het lid worden bij Kalinko betekent veel nieuwe sociale contacten. Na de training en na de wedstrijd drink je vaak met elkaar als team iets in de kantine. We organiseren naast volleybal ook andere activiteiten zoals twee feesten per jaar, het oliebollentoernooi en het afsluitende beachvolleybaltoernooi. De vereniging bestaat geheel uit vrijwilligers. Als je lid wordt verwachten we ook dat je vrijwilligerstaken op je neemt.     

De lidmaatschapskosten zijn afhankelijk van hoe vaak je traint per week. De kosten kan je hier vinden.

Bij Kalinko spelen en trainen mensen met meer dan 10 verschillende nationaliteiten. De voertaal is Nederlands, maar de meeste trainers en spelers spreken ook Engels. Wil je in het Engels training, geef dit dan aan bij je aanmelding. Trainingen in andere talen is nog niet mogelijk, maar als je je opgeeft samen met iemand die wel Engels spreekt en alles voor je wil vertalen, dan kan dat natuurlijk ook.

Wil je komen volleyballen? Geef je dan hier op voor een proeftraining.

Heb je vragen over Kalinko of volleybal, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..