Vrijwilliger in het zonnetje: Tianne

Nieuw in de  communicatie- en marketingcommissie: Tianne

Mijn naam is Tianne, 21 jaar en sinds dit jaar speel ik bij dames 6 (Zeskimo’s). Doordeweeks sta ik voor de klas, ik heb mijn eigen groep 7, in het weekend houd ik van een potje volleybal, afspreken met vrienden, of een Netflixje op de bank. Verder ben ik vrijwilliger bij YMCA. Nu denk je natuurlijk gelijk aan het liedje, maar dat is het zeker niet. Ik begeleid een zomerkamp, regel de communicatie hiervan en heb contact met YMCA’s in andere landen.

Toen ik me bij Kalinko aanmeldde, wilde ik graag iets voor de vereniging betekenen. Een vereniging draait immers op vrijwilligers en iedereen kan daar een steentje aan bijdragen. Ik heb gekozen voor de communicatie- en marketingcommissie omdat ik in mijn vrije tijd veel aandacht besteed aan sociale media. Niet alleen kilometers swipen met mijn duim, maar ook het inlezen over de juiste strategieën. Ik heb zojuist de eerste vergadering gehad van deze commissie, ik kan er dus nog niet zo heel veel over vertellen. Wel weet ik dat ik vanaf nu het grootste deel van onze socials overneem. Dat vind ik ontzettend leuk. Heb je dus iets meegemaakt op Kalinko, denk aan een leuk teamuitje, een vette overwinning of gewoon een super leuke training? Maak er een foto van en stuur hem naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , wie weet plaatsen we het wel! Je kan ons natuurlijk ook altijd taggen in de stories, dan delen we hem gelijk!

Ik wil graag de commissie wedstrijdzaken in het zonnetje zetten. Deze commissie is de afgelopen tijd zo hard bezig geweest om al jullie wedstrijden opnieuw in te plannen! Ik heb heel veel respect voor jullie!