Vrijwilliger in het zonnetje: Eugenie

Hoi, ik ben Eugenie Kops, en ik speel bij dames 7.

Ik werk als locatiecoördinator bij kinderopvang 2Samen. Mijn locatie bestaat uit een BSO, een peuterspeelzaal en een Engelstalige preschool. Mijn functie houdt in dat ik op de groep (BSO) sta, maar ook zorg voor alles wat er voor mijn locatie moet worden geregeld zoals bijvoorbeeld de roostering. Daarnaast ben ik ook lid van de Ondernemingsraad bij 2Samen.
In mijn vrije tijd en naast volleybal, ga ik graag (nu even niet helaas) naar concerten en festivals. Toen dit wegviel probeerde ik veel te wandelen en te fietsen.

Ik heb een aantal jaar even geen vrijwilligersfunctie op me genomen, maar daarvoor heb ik training gegeven en gecoacht bij diverse teams en heb ik 6 jaar in de jeugdkamp organisatie van Kalinko gezeten. Sinds dit seizoen zit ik bij de commissie wedstrijdzaken als wedstrijdsecretaris samen met Aletta en Jessica. Het fijne aan deze commissie is dat zij al veel ervaring hebben en ik alles kan vragen aan Aletta en Jessica als ik het even niet weet.  In het begin van het seizoen hebben we de conceptplanning nagelopen en eventuele wijzigingen doorgevoerd en verder moest de bekercompetitie nog ingepland worden. Aangezien ik nog vrij kort in deze commissie zit, en de competitie lange tijd stil lag, kan ik er nog niet heel veel over zeggen. De laatste paar weken voordat de competitie stil kwam te liggen, kwamen er veel mailtjes binnen van teams die op het laatste moment de wedstrijd ivm corona besmettingen af moesten zeggen. Dan moet je wel snel schakelen om bijvoorbeeld de betreffende teams én de Nevobo nog op tijd te kunnen inlichten.

Er staan nog veel vrijwilligersfuncties open, ik zou iedereen die nog geen vrijwilligersfunctie doet, willen oproepen om iets op je te nemen. Wellicht kan je samen met een teamgenoot iets oppakken.

Ik wil eigenlijk iedereen die een vrijwilligerstaak op zich neemt in het zonnetje willen zetten, maar op dit moment vooral de corona commissie, aangezien zij volgens mij na elke persco weer heel ad hoc moeten reageren op de nieuwe maatregelen.

Ik ben blij dat we weer de zaal in mogen! ??????