Vrijwilliger in het zonnetje: Sanne van Rijn

Sanne zit in de sponsorcommissie en is onder andere verantwoordelijk voor de Grote Clubactie

Mijn naam is Sanne van Rijn, ik ben 23 jaar oud en woon in Wateringen. Ik ben op dit moment bezig met mijn afstudeeronderzoek en werk 2 dagen op een basisschool in Poeldijk als gymjuf. Naast het volleyballen en het werken vind ik het leuk om  met vrienden leuke dingen te doen zoals een drankje doen in de stad, bij elkaar of juist uit eten of lekker buiten te zijn. Verder houd ik van reizen en sla ik soms een balletje op de padelbaan. Dit word mijn vijfde seizoen bij Kalinko in dames 1 op de liberopositie.

Dit jaar ben ik aangesloten bij de sponsorcommissie om ook zo mijn steentje bij te dragen aan de vereniging. We zijn op dit moment bezig om alle oude sponsorcontacten en -contracten weer wat op te frissen. Door corona waren die een beetje verwaterd. En we zijn bezig met het bedenken van nieuwe sponoren en het opzetten van nieuwe ideeën om zoveel mogelijk sponsors binnen de vereniging te krijgen.

Verder ben ik verantwoordelijk voor de Grote Clubactie dit jaar. Er zijn al ontzettend veel loten verkocht en zijn al ruim over de helft van ons grote doel. Er kunnen nog steeds loten en superloten gekocht worden.
Voor mij was de Grote Cubactie ideaal omdat ik vanaf januari ga reizen en de Grote Clubactie maar tot eind november loopt. Zo kan ik toch mijn steentje bijdragen.