Vrijwilliger in het zonnetje: Natasja

Het was een beetje stil de laatste tijd, maar we pakken deze rubriek weer op en beginnen met Natasja

Mijn naam is Natasja, de coördinator van CMV 2/3 en de volleybalspeeltuin. Ik woon in het Zeeheldenkwartier met Emile en onze kinderen Norah (8) en Thomas (4). Zij spelen allebei volleybal bij Kalinko, met heel veel plezier! Ik werk bij het Rode Kruis.

Het is ontzettend leuk om bij te dragen aan de vereniging. Als coördinator ben ik aanspreekpunt voor de (nieuwe) ouders en trainers. Dat doe ik samen met mijn collega coördinator van CMV 4/5 (Annemieke Klinkenberg)

Samen met Annemieke beheren  we de CMV mailbox, waar we ook nieuwe kinderen verwelkomen en proeflessen inplannen. De nieuwe kinderen vangen we bij de proeftraining op en begeleiden we naar inschrijving toe. Het is elke week weer een feestje om de kinderen te zien trainen en zoveel plezier te zien hebben. Ze groeien enorm dankzij de goede en leuke trainingen op zaterdagochtend. De trainers wil ik bij deze ook in het zonnetje zetten, fantastisch hoe zij elke week weer klaar staan!

Met de CMV hoofdtrainer bereiden we de toernooien voor, hij maakt de teamindeling van de kinderen en wij zorgen dat alle teams worden begeleid door teamouders.  Als kers op de taart zijn we allemaal heel trots bij de toernooien waar de kinderen het beste van zichzelf laten zien. En geweldig dat elke keer zoveel ouders de teams begeleiden en de rol van scheidsrechter op zich nemen!

Voordat ik coördinator werd besefte ik me niet hoeveel tijd er door zoveel vrijwilligers in de vereniging wordt gestoken, voor en achter de schermen. We doen het echt met elkaar en iedereen met heel veel enthousiasme. Er is altijd meer hulp nodig, dus mocht je zin en tijd hebben: kijk eens bij de openstaande vacatures, er is nog genoeg te doen!  


Natasja