Sponsormogelijkheden

Om zowel sportief als financieel aan de doelstellingen te kunnen blijven voldoen is Kalinko altijd op zoek naar nieuwe partners die een samenwerking willen aangaan. Kalinko wil samen bouwen aan een sportklimaat waarin de sporters kunnen presteren en de partner gezien zal worden in de hele regio.

Wilt u met uw onderneming de vereniging steunen dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor:

De Club van 50

In 2019 zijn we binnen Kalinko gestart met een Club van 50. Dit zijn leden, ouders, toeschouwers, sponsoren… ofwel iedereen die Kalinko een warm hart toedraagt en daar een extra-tje voor over heeft. Wordt lid van de Club van 50!

Kosten: €50,- per seizoen.

Beachflags

Op wedstrijddagen van Heren 1 en Dames 1 zullen er beachflags met reclame-uitingen in sporthal Houtrust te vinden zijn. Dit dynamische alternatief op statische boardingpanelen zorgt voor een leuke aankleding van de hal met uw bedrijfslogo.

Kosten: €200,- per seizoen + eenmalig €150,- (voor het maken van de beachflag).

Teamsponsor

Dit betreft een pakket voor sponsoring van een senioren- of jeugdteam (m.u.v. Heren 1 en Dames 1). Het team zal worden voorzien van een Kalinko-tenue (shirt en broekje) met reclame-uitingen op het shirt. Hierbij zijn er eventueel aanvullende mogelijkheden (exposure op de drukbezochte website, reclamevlaggen (beachflags) en/of additionele kleding).

Kosten: naamsponsoring (€500.-) + kledingsponsor (€1500,-) = voor beide (€1750).

Teamsponsor D1 of H1

Hierbij hoort een naamverbintenis voor minimaal één van de prestatieteams (Dames 1 of Heren 1. Dit houdt in dat de naam van dit team officieel aangepast zal worden bij de bond en dus ook zo getoond wordt in alle overzichten en in de media, maar ook op de clubtenues, trainingspakken, tassen en zullen er reclamevlaggen (beachflags) geproduceerd worden. Het hoofdsponsorschap betreft een pakket voor 2 of 3 jaar. Voorbeeld: ‘ABC Logistics/Kalinko Dames 1’.

Kosten: naamsponsoring (€1500.-) + kledingsponsor (€2500,-) = voor beide (€3500).

Projectsponsoring

Het sponsoren van activiteiten binnen Kalinko. Denk hierbij aan: jeugdkamp, beachvolleybaltoernooi, oliebollentoernooi, etc..

Kosten: in overleg

Sponsoring op maat

In overleg met de sponsorcommissie zijn er diverse maatwerkmogelijkheden. Te denken valt er aan promotionele acties op social media, tijdens speciale evenementen of andere reclame-uitingen, welke niet eerder zijn genoemd. Heeft u leuke ideeën? Stuur ons een e-mail, wij staan overal voor open!

Kosten: in overleg

 

Contact:        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.