Crowdfundingsactie Kantine Kalinko! Sponsor jij ook?

We zijn een crowdfundingsactie gestart om de kantine nog mooier te maken.

De doneerlink vind je onderaan de pagina

Zoals jullie vast al gehoord hebben, zijn we als Kalinko al een tijdje bezig met het heropenen van de kantine en ons doel is om deze in de week van 9 januari te openen. We hebben uit de verenigingskas geld opzij gezet om dit te kunnen financieren, maar willen daarnaast ook een crowdfundingsactie opzetten om er nóg meer een thuishonk van te kunnen maken. Een honk dat echt gezelligheid en saamhorigheid uitstraalt. 

Dus... Heb jij ook weer zo'n zin in een drankje of hapje na de training of wedstrijd? En is het niet weer de hoogste tijd voor mooie feestjes, pubquizen en andere activiteiten in ons eigen thuishonk? De nieuwe Houtrust kantine komt binnenkort terug als nooit tevoren! 
Wij hebben jullie hulp daarbij nodig... Dus schakel vrienden, familie, collega's en anderen in om zoveel mogelijk geld hiervoor op te halen. Hiermee gaan we mooie Audio-Video aanschaffen, zoals een TV scherm, beamer, microfoon en muziekboxen. Ook willen we de aankleding extra speciaal maken. De plannen voor de kantine zijn in een vergevorderd stadium dankzij alle vrijwilligers die er tot nu toe veel tijd en energie in hebben gestoken. Allemaal aan het aftellen totdat we weer ‘onze’ kantine terughebben. 

Je kunt op verschillende manieren sponsoren;

  • Een zelf te kiezen bedrag sponsoren (evt. anoniem). Alle beetjes helpen!
  • ‘Koop je eigen stoel’. Voor €150 sponsor je een stoel in de kantine. Wij zorgen dat jouw (bedrijfs)naam op de stoel komt. Hoe gaaf is dat? 

Kunnen wij op jou rekenen? 

Als de button niet werkt klik dan hier

Liever meteen de QR code scannen met je telefoon?