Heren 1 incasseert de eerste nederlaag van het seizoen

Ondanks het verlies tegen Dosko behoudt Kalinko nog steeds de leiding in de competitie.

21-25, 25-17, 25-23, 25-20

In de eerste set liet Kalinko H1 een prima start zien door deze netjes te winnen. Coach Jerwin de Graaf bracht een slimme dubbele wissel in, waarbij Riki met krachtige aanvallen twee prachtige ballen wist binnen te slaan. Deze tactische zet gaf Kalinko een voorsprong en zorgde voor positieve energie binnen het team.
Echter, naarmate de wedstrijd vorderde, leek het momentum te verschuiven. Dosko H1 wist zich aan te passen en bracht een solide respons op het spel van Kalinko. Ondanks de inzet van coach Jerwin de Graaf, die alle beschikbare wissels gebruikte om het tij te keren, lukte het niet om de prestaties terug te brengen naar het niveau dat het team gewend was.

De wedstrijd onthulde uitdagingen voor Kalinko H1, waarbij Dosko met consistentie en vastberadenheid de overhand kreeg. Ondanks de verloren wedstrijd biedt deze ervaring waardevolle leermomenten voor het team, dat zich nu kan richten op verbeteringen voor toekomstige uitdagingen.

De komende wedstrijd tegen Utrecht H4 belooft een spannend duel te worden, aangezien beide teams de nummers 1 en 2 van de 3e divisie zijn. Deze ontmoeting markeert een cruciaal moment in het seizoen, waarin Kalinko H1 de kans krijgt om zich te meten met een sterke tegenstander en hun koppositie in de competitie te versterken.

Met de ervaringen van de vorige wedstrijd tegen Dosko H1 in gedachten, biedt deze confrontatie een waardevolle gelegenheid voor Kalinko om zich te herstellen en hun strategieën te optimaliseren. Coach Jerwin de Graaf zal ongetwijfeld de sterke punten van het team benadrukken en werken aan eventuele verbeterpunten die tijdens eerdere wedstrijden naar voren kwamen.

Het belooft een boeiende strijd te worden, waarbij beide teams vastberaden zullen zijn om hun dominante posities in de competitie te behouden. Het Kalinko-team kan zich nu voorbereiden op een intensieve training en tactische besprekingen om optimaal voorbereid aan deze uitdagende confrontatie te beginnen.

Verslag: Durk van de Haar
Foto’s: Nidal Al Qaq

#kalinkoheren1 #wijzijnKalinko #kalinkoh1