Kalinko Beachtoernooi 2024

Ook dit jaar organiseert Kalinko weer het 4x4 beachvolleybal toernooi. Dit jaar vindt het toernooi plaats op 22 juni 2024. Tijdens dit toernooi wordt er in teams van 4 personen (evt +2 wisselspelers) gestreden om de felbegeerde titel van het Kalinko Beachtoernooi 2024 incl. bijbehorende leuke prijzen!

Tijdens dit toernooi kan je een team vormen met mensen uit je eigen team of gezellig mixen met mensen uit andere teams. Ook deelnemers van buiten de vereniging zijn van harte welkom! Een leuke moment voor bijvoorbeeld een dagje met je collega's. 

Aanvang: 12:00 uur
Prijsuitreiking: 17:00 uur
Locatie: The Fat Mermaid, Strandweg 19

 

'S avonds kan er genoten worden van een heerlijke maaltijd in de kantine van Kalinko: Kadrinko. Opgeven kan via onderstaand formulier of hier. Vrijwilligers kunnen kosteloos loos mee-eten door zich in te schrijven voor het vrijwilligersetentje (deze info volgt later, graag wel ook in dit formulier vermelden). 

Deelname aan het toernooi kost €10,- per persoon. De betaling vindt per team plaats via een QR-code bij aanvang van het toernooi. 
LET OP! Er kan dit jaar dus niet meer contant betaald worden. 
De opbrengst van het toernooi gaat traditiegetrouw naar het Kalinko jeugdkamp.

Mocht je verder nog vragen hebben, stuur ze op naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot 22 juni!